Avşa Adası Haberleri
avşa adası otelleri

Balıkesir’de koronavirüs önlemi

Dünya genelinde 3 binin üzerinde insanın hayatını kaybettiği korona virüsüne karşı tedbirlilerini alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir şekilde yolculuk etmeleri için gece gündüz çalışarak BTT araçlarında günlük temizlik ve dezenfektasyon çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor. 

Koronavirüsünün yaygınlaşması üzerine alınan tedbirler her geçen gün artırılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. (BTT) rutin olarak yapmakta olduğu günlük temizlik ve dezenfektasyon çalışmalarına özenli bir şekilde devam ediyor. Her yaş grubunun bir arada olduğu vatandaşların hijyenik bir şekilde yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla belediye otobüslerini düzenli olarak dezenfekte eden Balıkesir Toplu Taşıma ekipleri rutin olarak her gece tek tek yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra koronavirüsü ve diğer virüslere karşı ilaçlama ve antibakteriyel dezenfekte gerçekleştiriyor.

ÖNCE YIKANIYOR, SONRA DEZENFEKTE EDİLİYOR

İç mekanda hemen her yolcunun temas ettiği alanlar, özel kıyafetli personel tarafından püskürtme yöntemiyle ilaçlanarak detaylı şekilde dezenfekte ediliyor. Her gün binlerce vatandaşın kullandığı araçlarda; mikrop, bakteri ve virüslerin barınarak hastalık yaymasına izin verilmiyor. Toplum sağlığı açısından vatandaşların ertesi güne sağlıklı bir şekilde araçları kullanabilmeleri için bütün gece çalışmalarına devam ediyor. İnsan sağlığına zarar vermeyen dezenfeksiyon ürünleriyle dezenfekte edilen araçlarla vatandaşların güvenle konforlu ve hijyenik bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor.

Onur Kutlu

Avşa Adası Haberleri Yazarı ve Dijital Pazarlama Uzmanı

Bir yorum yaz

Bizi Takip Edin!