Avşa Adası Haberleri
avşa adası otelleri

YILMAZ “TURİME RENK GETİRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Cumhur İttifakı MHP Ayvalık Belediye Başkan Adayı Nazmi Başaran Ayvalık’ın Hamdibey Mahallesi’nde miting düzenledi. Mitinge Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ve mahalle halkı katıldı. Mahallelinin coşku ile karşıladığı mitingde Yücel Yılmaz, Ayvalık ve Büyükşehir Belediyeleri için 31 Mart’ta destek istedi.

YILMAZ: “SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORUZ”
Ayvalık’a gelmeden önce derslerini iyi çalıştıklarını ve sorunları Ayvalıklılar kadar bildiğini belirten Yücel Yılmaz, “Ayvalık’ta nasıl mutlu olacağınızı biliyoruz. Bunların hepsinin çözümü Nazmi Başaran ile bizde.. Bizim de Balıkesir merkezde Roman mahallelerimiz var. Her gittiğimde neşem yerine geliyor. Roman Mahallelerinde suç işleyen çıkabilir, kız kaçıran da çıkabilir ama asla hain çıkmaz. Cumhurbaşkanımız bize Romanlar benim için özeldir onların olduğu yerlere hep gidin, hizmet götürün onlarla dertleşin diyor. Ben Ayvalık’ı turizme açtığımız an sizlere Lostralar yapacağım” dedi.

YILMAZ: “BİZ AYVALIK’A RENK GETİRECEĞİZ”
‘Hizmet işi bizim işimiz’ diyen Yılmaz, “Balıkesir’de Karesi’de yaptıklarımıza bir bakın, biz çalıştık. Ayvalık’a hizmet getirmek istiyoruz. Cumhur İttifakı Türkiye’nin bir değeridir. Nazmi Başkanımla bize destek olursanız, biz buralara hizmet yağdıracağız. Biz resme, müziğe sanata değer veriyoruz, şehirlerde sanat olsun istiyoruz. Biz ayrıca sosyal bir belediyeyiz. Evlerinizin kapısının arkasında nasıl bir hayat var. Biz oraya nasıl yardımcı oluruz. Biz bunlarla dertlendik. Biz Ayvalık’a renk getireceğiz” dedi.

Onur Kutlu

Avşa Adası Haberleri Yazarı ve Dijital Pazarlama Uzmanı

Bir yorum yaz

Bizi Takip Edin!