Avşa Adası Haberleri
avşa adası otelleri

Avşa ve Yiğitler’de ilgi ve sevgiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Balıkesir hazır!”

Marmara İlçesi Avşa ve Yiğitler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Desteğini ve sevgisini her zaman yürekten hissettiğimiz Balıkesir ve Marmara hazır. Allah’ın izniyle bu şehir, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na rekor bir destek verecek” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Marmara İlçesi’ni ziyaret etti. Avşa ve Yiğitler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz ayrıca kalp hastası olan İhsan Temel ile deprem bölgesinden şehre gelen Erkan ve Erkul ailelerini evlerinde ziyaret etti. Yürüteç ihtiyacı olan bir vatandaşa da yürütecini teslim eden Başkan Yücel Yılmaz, ada sakinleri tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı.

“TARİH YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve AK Parti Marmara İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı programda; Büyükşehir Belediyesi olarak Marmara İlçesi’nde birçok yatırım ve projeye imza attıklarını belirten Başkan Yücel Yılmaz, “Desteğini ve sevgisini her zaman arkamızda hissettiğimiz Marmara, kararını vermiş; Türkiye Yüzyılı için Doğru Zaman Doğru Adam diyor. Allah’ın izniyle hemşehrilerimizin ve milletimizin teveccühüyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanımız olacak, AK Parti tarih yazmaya devam edecek” dedi.

AVŞA ADASI YİĞİTLER

“BALIKESİR HAZIR”
AK Parti’nin son 21 yıldır olduğu gibi bundan sonrada Balıkesir ve Türkiye’nin her yerinde hizmetlerle mührünü vuracağını kaydeden Yücel Yılmaz, “Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri, ülkemizin önümüzdeki yüzyılını belirleyecek önemli bir seçimdir. Bizler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. AK Parti hazır, Balıkesir hazır. Balıkesir, inanıyorum ki 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na rekor bir destek verecek” açıklamasında bulundu.

Onur Kutlu

Avşa Adası Haberleri Yazarı ve Dijital Pazarlama Uzmanı

Bir yorum yaz

Bizi Takip Edin!