Avşa Adası Haberleri
avşa adası otelleri
avşa adası yaz sezonu 2019

AVŞA ADASI SEZONU BAYRAM İLE AÇACAK

avşa adası 2019 yaz sezonu

Avşa Adası’nda yaz sezonu açılışı için hazırlıklar başladı. Avşa Adası’nda 2019 yaz sezonu 1 haziran itibari ile açılıyor.

Avşa genelinde süren yaz sezonuna hazırlık çalışmalarında sona geliniyor. Avşa Adası‘nda bu hafta itibari ile Marmara Adalar Belediyesi ekipleri tarafından sahil-kumsal temizliğine başlanırken geçtiğimiz kış aylarında süren parke taş yenileme ve alt yapı çalışmaları da hızla sürüyor. Mayıs ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde Avşa Adası’ndaki bir çok apart, otel ve pansiyon hazırlıklarını tamamlarken yazlık cafeterya, restaurant ve eğlence kulüpleri de açılış için gün sayıyor.

avşa adası yaz sezonu 2019

AVŞA RAMAZAN BAYRAMI’NDA TAM KAPASİTE HİZMET VERECEK

2019 yaz sezonu açılışının bu yıl Ramazan Bayramı’na denk gelmesi sebebi ile Avşa Adası’nda tüm konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 100’e çıkması bekleniyor. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Avşa Tatil Rehberi yöneticisi Onur Kutlu “Dijital tanıtım platformlarımızdaki ziyaretçi sayımız şu günlerde yaz sezonu ile aynı oranda. Üye tesislerimizden aldığımız veriler Ramazan Bayramı’nın Avşa Adası’nda diğer yıllardaki gibi tam kapasite misafir ağırlayacağının göstergesi. Bayram tatilinin haziran başına gelmesi tesis sahiplerini endişelendirmesin Avşa sezonu bayram ile birlikte yüksek taleple açacak” dedi.

Avsa-adasi-2019-yaz-sezonu-genel-foto

BAYRAMDA AVŞA’DA HAVA DURUMU?

Ramazan Bayramı’nın haziran ayı başına denk gelmesi bayramda Avşa‘da denize girilir mi sorularını beraberinde getirse de Avşa’da bu hafta itibari ile denize girilmeye başlandı.

İŞTE BAYRAM HAFTASINDA GÜN GÜN AVŞA’DA HAVA DURUMU

  • 3 Haz Pzt Güneşli 20°
  • 4 Haz Salı 20°
  • 5 Haz Çar 20°
  • 6 Haz Per 23°
  • 7 Haz Cum 25°
  • 8 Haz Cmt 23°
  • 9 Haz Paz 23°

Haber Kaynağı : https://avsa.bandirma.com.tr/avsa-adasi-yaz-sezonu

Onur Kutlu

Avşa Adası Haberleri Yazarı ve Dijital Pazarlama Uzmanı

Bir yorum yaz

Bizi Takip Edin!