Avşa Adası Haberleri
avşa adası otelleri

SÜLEYMAN AKSOY : “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy adaylık süreci ile ilgili açıklama paylaştı. Aksoy mesajında yeniden aday olduğunun altını çizdi ve hizmete devam dedi.

İŞTE AKSOY’UN MESAJI

“Çok Değerli Adalar Halkı

Dört yıl önce bu göreve talip olduğumuzda zor bir sorumluluk aldığımızın bilincindeydik. Yıllardır hizmet almakta zorlanmış bir coğrafyada ihtiyaçlarımızı yetkili makamlara iletebilmek adına üstün gayret gösterdik. Bu bağlamda gerek Büyükşehir Belediyemiz ile gerekse bakanlıklar ve diğer kuruluşlar nezdinde aldığımız destekler ile birçok projeye başladık ve bu projeleri sizlerin de desteği ile bitirdik.
Belediyecilik dilinde “Görünmez yatırım” olarak adlandırılan alt yapı çalışmaları (Kanalizasyon, ve Arıtma Sistemleri) adamız için ihtiyaçtan öte bir hal almışken Büyükşehir Belediyemiz Su ve Kanalizasyon işletmesi ile ortaklaşa hareket ederek birçok mahallemizin altyapı sorununu çözüp alt yapı çalışması bitmiş alanların yol, peyzaj gibi düzenlemelerini tamamladık.
Dört yıllık süreçte birbirinden deniz ile ayrılmış mahallerimiz arasında mekik dokuduk. Marmara-Avşa-Ekinlik güzergahında uğramadığımız mahalle sohbet etmediğimiz vatandaşımız kalmasın istedik. Bu koşuşturmada makamımızda olamadığımız günler oldu.Böyle günlerde belediyeye, makamıma gelen ve bizlerden çözüm bekleyen vatandaşlarımızla ilgili tarafımıza iletilen her sorunu çözmeye gayret gösterdik.
Geçen zaman içerisinde gerek sorunların tespitinde gerekse sunduğumuz çözüm önerilerine sağladıkları destek ile bizlere yardımcı olan ve bizlerle uyum içerisinde çalışan mahalle muhtarlarımız Adalar ailesinin en önemli fertlerinden biri oldular.
Bu meşakkatli yolda çok çalıştık ancak yorulmadık. Sizlerden takdir gördükçe gayretimiz, azmimiz arttı. Desteğiniz, bizler için itici güç oldu , olmaya da devam ediyor.
Dört yıl gibi kısa bir sürede kat ettiğimiz mesafede emeği olan siz değerli vatandaşlarımız ile şimdi yeni projelere yelken açma zamanı…Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da belirttiği gibi;”

Onur Kutlu

Avşa Adası Haberleri Yazarı ve Dijital Pazarlama Uzmanı

Bir yorum yaz

Bizi Takip Edin!